Leverans_AdobeStock_384632145

Vi söker bokbindare / leveransansvarig

Är du en ansvarsfull och självgående person? Gillar att ta eget ansvar? Och att arbeta i ett mindre företag där din insats gör skillnad, tveka då inte att söka jobbet som bokbindare / leveransansvarig hos oss!

Arbetsuppgifter: Som anställd kommer du att jobba med skärning, falsning och klamring samt att sköta vår leveransavdelning, ha kontakt med speditörer och fraktbolag. Göra enklare bordsarbeten såsom hålning, laminering och wire-o bindning. Tjänsten är ett vikariat med eventuell tillsvidare anställning, med start i september.

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats med hög arbetsmoral och bra kamratskap kombinerat med lyhördhet och engagemang i sina arbetsuppgifter. Du är van vid att jobba på ett flexibelt sätt och skiftande arbetsuppgifter ser du som en självklarhet.

Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet från bokbinderi för att snabbt kunna komma in i arbetsuppgifterna. Saknar du erfarenhet men tror att du har de rätta kvalifikationerna för ett tryckeri är du givetvis också välkommen att söka tjänsten.

Välkommen med din ansökan till VD Åsa Grünewald