Tryckeri Affischer och Posters

Är du redo att dra till dig massor av uppmärksamhet med hjälp av tryckta affischer och posters? Faktum är att det är betydligt lättare än de flesta tror att skapa en snygg affisch som fångar människors intresse och uppmärksamhet.

Helhetskoncept och skräddarsydda lösningar

Vi på Wikströms Tryckeri i Uppsala erbjuder en helhetslösning där vi hjälper dig hela vägen från designval till färdig affisch eller poster. Våra affischer och posters kan utformas exakt som du vill ha dem. Det enda vi behöver veta är dina önskemål och därefter verkställer vi enligt dina specifikationer.

Tryckta affischer och posters för privatpersoner

Oavsett om du önskar en konstnärlig illustration eller bara något för barnens sovrum är posters ett perfekt sätt att få till stilfulla detaljer på väggarna utan att lämna några permanenta märken efter sig.

Tryckta affischer och posters för företag

Kanske ska ert företag anordna ett lokalt företagsevenemang som ni vill att alla ska veta om? Våra affischer är optimala för ändamålet och kan verkligen hjälpa till att sprida ordet och fylla lokalen betydligt snabbare. Slutresultatet blir alltid snyggt och professionellt. Det vill säga högkvalitativ grafik tillsammans med ett skräddarsytt budskap och exakt enligt dina specifikationer.

Snabba leveranstider för tryckta affischer och posters

Vanligtvis levererar vi inom några dagar från utförd beställning. Ring till oss på 018-18 22 30 så hjälper vi dig genom hela processen.

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.