Produkt_broschyr_folder_blad[5]

Broschyrer

En trycksak med flera sidor, ofta klammerhäftad och med ett omslag av kraftigare papper. Sällan mer än 96 sidor, då ryggen blir för tjock.

Berätta med text, grafik och bild! Ge din historia liv med elegans och enkelhet. Vill du presentera ditt företag? Visa upp dina produkter? Redovisa era resultat? Broschyren är en klassiker av många olika anledningar – allt samlas och blir snyggt. Läs mer om tryckta broschyrer.

Foldrar

En folder är, precis som det låter som om man är en hejare på engelska, ett vikt tryckark. Det går att vika den en gång och få fyra sidor, eller så går man all-in och gör ett pappersdragspel. Hur som helst, så är den lika klassisk och mångsidig som broschyren, men bättre lämpad för de något kortare berättelserna, presentationerna eller vad du nu önskar att dela med dig av. Precis som broschyren så blir slutresultatet riktigt snyggt och elegant.

Blad

Less is more! Man kanske inte ska tjata ut uttrycket och benämna allt ”klassiker”, men i detta fall säger det sig självt; ett blad har två sidor och det blir inte mer rätt fram än så. Enkelt, snyggt och effektivt – allt i ett!

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.