Produkt_visitkort_kuvert_brevpapper[5]

Visitkort

Som en biljett till att inte bli bortglömd! Ett måste om man vill hamna längst fram i kontaktkön. Din bild, din logotyp, dina kontaktuppgifter – vips så är du otroligt enkel att kontakta när nästa upphandling ska göras eller när just dina tjänster behövs. Kan delas ut på eventet eller på middagen, och är ett otroligt smidigt sätt att bygga kontakter. Visitkort, det är grejer det.

Kuvert

Det är med blandad känsla man öppnar posten – är det en räkning eller är det ett julkort från någon släkting? Med din logotyp och egen design sticker ditt kuvert ut ur anonymitetens brevberg. Professionellt och stilrent eller färgglatt och varmt – du designar, vi fixar! Skulle du vilja så har vi skickliga medarbetare som gärna hjälper till med designen.

Vanliga format är C5 och C4. Kan även ha ett genomskinligt fönster och benämns exempelvis C5 H2 (höger) eller C5 V2 (vänster) beroende på position. Läs mer om kuvert med tryck.

Brevpapper

Svart på vitt fungerar, såklart. Men vill man göra ett professionellt intryck och stå ut bland andra företags offerter eller avtal så ska du absolut ha ditt eget brevpapper. Detaljer kan vara allt, och om din grafiska profil genomsyrar hela din verksamhet blir också ditt varumärke förtroendeingivande.

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.